Career

Säljare Norden

Vi söker nu en säljare som delar vår passion för hästsport och kundservice, förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer samt har intresse för passform och design.

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att aktivt sälja våra produkter till både befintliga och nya kunder i Norden, med särskild inriktning på Sverige, Norge och Danmark. Du förväntas även planera och delta i stora evenemang, tävlingar samt göra regelbundna besök på travbanor och hos kunder.

Vi ser att du är en lagspelare med starkt driv, en ‘doer’, ärlig och har en positiv inställning. Det är viktigt att du är strukturerad och ordningsam, och att du kan planera och styra din tid effektivt. Om du dessutom trivs med ett högt arbetstempo och är van vid att arbeta målinriktat, så är det ett plus.

Eftersom vår affärsverksamhet digitaliseras är det en fördel om du är skicklig och effektiv vid datorn, särskilt med program som Office och Adobe. Kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav och ytterligare språkkunskaper ses som meriterande. Vi föredrar att du arbetar från vårt huvudkontor i centrala Varberg.

Skicka din ansökan till [email protected]  senast 30:e Juni och märk den med “Säljare till Brizy”. Vi behandlar ansökningar löpande. Tjänsten är en tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning